Březnový Brandnooz box

Na konci března dorazila další zelená krabička plná jídla, Brandnooz box. Tentokrát pro mě opět zklamání, více uvidíte v článku.




Fidorka hořká s citronovou příchutí ( 30 g / 10,90 Kč)
Nevím, jestli jste zaznamenali tu "kauzu" s modrou Fidorkou, která měla údajně končit, ale byl to aprílový žerlík. Taky jsem byla dost naštvaná, protože modrá je prostě nejlepší. Ale tuto určitě ráda ochutnám.

Pedro Hambáče (80 g / 14,90 Kč)
Pedro bonbony jsou v boxech poměrně často, přítel je má rád, takže je hned snědl, ale příště už prosím ne :)

Tranquini The New Way to Relax  (250 ml /  35,90 Kč)
Tyto dva drinky jsem měla už asi třikrát a sama od sebe bych si je nekoupila. Sice špatné nebyly, ale už ani ty bych v boxech mít nemusela.

Krušovice Ležák za studena chmelený (0,5l / 16,90Kč)
Stejně tak i Krušovice, které také byly v minulých boxech. Příště by to chtělo něco originálnějšího.

Shatler`s koktejl (79 Kč)
Už se ale dostáváme k něčemu zajímavějšímu. Piňa Coladu miluju a samozřejmě jsem si hned musela udělat drink. A pochutnala jsem si. Zdálo se mi, že alkoholem opravdu nešetřily. Klidně bych v boxe uvítala ještě nějaký další, třeba Mojito :)

Vitana Potahovaná hmota s mandlovou příchutí - 210g, 39,90Kč
Potahovou hmotu určitě také doma vítáme, protože mamka často peče dorty a tuto hmotu chtěla vyzkoušet. Stačí jenom přidat vodu a je to :) Zkusím upéct nějaké velikonoční muffiny a uvidíme, jak mi to s potahovkou půjde.

Hamé Pod masíčko (340 g / 39,90 Kč)
Zeleninová směs bez zahušťovadel, konzervantů i bez lepku. Ta mi nevadí a určitě ji doma spotřebujeme.

Poctivá limonáda od Poděbradky (2 l / 19,90 Kč)
A nakonec jsem v boxe objevila Poctivou citronádu od Poděbradky. A za mě teda rozhodne ne. Umělotina, brrr.


Jo a málem bych zapomněla na časopis Moje šťastná hvězda. Hned při otevření na mě vypadl a upřímně? Zkazilo mi to celou radost a vůbec jsem neměla chuť rozbalovat dál. Už minule jsem nepochopila, proč tam dávají tento typ časopisu. Bulvár snad nikoho nezajímá. Kdyby tam raději dali tipy na recepty.


Celkově jsem ze složení březnového Brandnooz boxu zklamaná, protože se tam spousta věcí objevila již poněkolikáté a vzhledem k tomu, co všechno obchody nabízí, by se dala vybrat spousta věcí. Aby ten konec nebyl úplně negativní, mám pro vás alespoň slevový kupón 100 Kč (L8M108MTOYH) při nákupu předplatného nezávazně spolu.


▶▶▶ JAK ZAUJAL BŘEZNOVÝ BRANDNOOZ BOX VÁS? ◀◀◀













16 komentářů:

  1. No jako teda nic moc abych pravdu řekla, samé pití :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by potěšila jen ta fidorka a želatinová sladkost Pedro, takové dobrůtky já můžu :). Celkově bych byla z takového boxu zklamaná

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    tedy když vidím ten obsah, tak nic moc podle mě. Líbí se mi ta fidorka, úplně na ní ujíždím, měla jsem jich už aspoň deset:-D a to by bylo asi vše, co mě zaujalo:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mně celkově boxy s překvapením moc nebaví.. Mám pocit, že se tam výrobci snaží vždycky nacpat to, co se nejmíň prodává :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Zdá se mi, že ty boxy strašně flákají :D Prvních pár je vždycky top, ale potom už tam hážou, to co jim zbyde...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je celkem nic moc obsah boxu, také by mě nepotěšil... o víkendu jsem udělala svojí první objednávku boxu, tak doufám, že ten dubnový (a můj úplně první) bude fakt stát za to :)

    OdpovědětVymazat
  7. No z tohoto boxu jsem měla smíšené pocity, brala bych, kdyby v něm byly zdravější věci :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Sednu si k pc, že mrknu co nového a dávám si k tomu tu citronovou Fidorku a najednou ji vidím, že byla v boxu :D Není špatná, hořkou čokoládu mám moc ráda, ale na kokosovou nemá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)