Regina - odstín F1

Pro milovníky výrazných neonových odstínů bude dnešní článek jako stvořený, protože vám ukážu lak, který mě velmi překvapil kvalitou a navíc stojí pár korun. Tak se běžte mrknout. 




Odstín F1 je hodně sytá, výrazná růžová neonka, která svítí už z dálky a rozhodně upoutá pozornost. Musím hodně pochválit krytí laku, protože už v první vrstvě kryl velmi dobře, pro zintenzivnění jsem ale nalakovala vrstvy dvě. U některých neonek je občas potřeba i bílý podklad, aby samotný odstín lépe vynikl, ale v tomto případě lze lakovat rovnou. Konzistence laku je perfektní a během chvilky budete mít manikúru hotovou. Štěteček je široký tak akorát, zastřižený rovně a pracuje se s ním snadno. Zasychá rychle. Tento lak mě opravdu mile překvapil a navíc stojí pár korun. Na nehtech jsem ho měla přes týden a vydržel bez problémů. A s použitím gelového top coatu jsem často slýchala komplimenty, protože odstín vynikl ještě více a na nehtech vypadal skvěle. Na lahvičce se uvedeno, že je určen pro umělé nehty, které nemám, ale nezaznamenala jsem žádný problém.


Na lahvičce jsem nemohla najít, jak je jak velký, na webových stránkách jsou uvedeny 4 ml, což je podle mě špatně, lak je v klasické lahvičce a tipuju kolem 10-12 ml. Cena se pohybuje kolem 55 Kč a koupíte buďto na eshopu Reginy nebo v menších drogeriích.


►►► JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO ODSTÍN? ◄◄◄ 
►►► ZNÁTE KOSMETIKU REGINA? ◄◄◄











A na závěr tu mám jednoduché zdobení, opět pomocí vodolepek.




7 komentářů:

Děkuji za komentář :)