Svůdný pohled díky řasence od Miss Sporty

Krásné páteční odpoledne :)

Někdo si teď možná poťuká na čelo, ale má první řasenka se kterou jsem začínala, byla modrá. Byla to tmavě modrá řasenka od Oriflame a byla to nejlepší řasenka na světě. Krásně řasy pročesala, vůbec ale vůbec neslepovala, prodloužila a hlavně zahustila, což já preferuji. A navíc díky tmavě modré barvě dodala mým modrým očím daleko lepší pohled, než klasické černé řasenky. Bohužel se už neprodává a já od té doby hledáme náhradnici.

Nejprve jsem chtěla zkusit modrou řasenku od Dermacolu, ale bohužel jsem na ní moc slávy nečetla a podle fotek se mi zdálo, že řasy slepuje a tomu se snažím bránit. Od nákupu tedy sešlo a já modrou řasenku stále hledala.

Svitla mi ale naděje. Miss Sporty totiž přichází s novinkami a to se třemi barevnými řasenkami. Fialová, zelená a právě modrá. Momentálně je na ně v Rossmannu akce, tak jsem si řekla, že za 50 Kč ji vyzkouším a uvidím.
Docela se mi zalíbila i ta fialová, ovšem netuším co má znamenat ta zelená, to je podle mě úlet a myslím si, že by byla lepší třeba hnědá. No což, já jsem ukořistila modrou a jak dopadla se dočtete níže.




Balení řasenky se mi líbí, je modro černé, jednoduché a nápis na ní je nalepený, tak se nebude oloupávat, jak to u některých řasenek bývá.
Objem řasenky je 8 ml a stojí 80 Kč (nyní v akci za 50 Kč)

Kartáček má klasický, barvy nanese akorát, takže si nemusím lámat hlavu, kam otřít náplň navíc.

Nejprve jsem zkusila aplikovat na své řasy přímo modrou řasenku. Bála jsem se toho, aby řasy neslepovala a asi jsem si to i zakřikla, protože pokud použijete jenom modrou barvu, tak řasy trošku slepí. Ale není to nic hrozného, řasy jsem pročesala a vypadalo to lépe. Pak jsem aplikovala druhou vrstvu, aby byla modrá barva výraznější. A výsledek vypadal docela hezky. Alespoň mě se teda líbil, protože mi hezky vynikly oči. Ovšem na běžné nošení třeba do práce bych si ji nevzala. Ale někam na párty jenom jen tak ven, klidně.

Do práce nebo do školy, bych určitě volila trošku decentnější look. Nejprve jsem tedy aplikovala vrstvu své oblíbené řasenky, shodou odolností také od Miss Sporty (recenze ZDE). Řasenku jsem nechala zaschnout a poté jsem nanesla vrstvu modré. A výsledný look se mi moc líbil, protože barva už nebyla tak tyrkysová, tou černou se ztmavila a hned se mi ten odstín líbil o něco více. 

Řasenka se nerozmazává, neopadává a nedělá žádné šmouhy. Vydržela semnou v pohodě celý den. 

Také jsem byla zvědavá na odlíčení, ale s tím jsem žádný problém neměla. Zkoušela jsem odličovat mým oblíbeným odličovačem od Garnier (recenze ZDE) a i odličovač ze Sephory si s modrou krásně poradil. Až když jsem odličovala, tak jsem si všimla, že řasenka obsahuje takové mikrotřpytečky, kterých jsem si předtím nevšimla. Jsou vidět jenom, když použiju samotnou modrou. Když jsem aplikovala modrou na černou, tak už tak vidět nejsou.

A co závěrem?
Za mě palec nahoru. Sice trošku slepuje, ale opravdu to není nic hrozného. Aplikuji ji raději na černou, aby barva nebyla tak tyrkysová. Osobně spíš hledám tmavší modrou, ale tato mi vyhovuje a jsem ráda, že jsem ji zkusila. Stále ale budu hledat dál nějakou tmavší :)




 

Dvě vrstvy modré řasenky.


Jedna vrstva klasické černé řasenky a jedna vrstva modré.


Použité řasenky.


A co vy a barevné řasenky? 
Krásný víkend všem :)

25 komentářů:

  1. Řasenky MS a celkově tuhle značku většinou v drogérii přecházím, ale možná by nebylo špatné se po ní podívat :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám dvě řasenky a jsem s nimi moc spokojená, laky na nehty mají taky celkem fajn :)

      Vymazat
  2. :) moc pěkné. Souhlasím, tu zelenou si přece nemůže nikdo koupit:D btw prosím co to je za láček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zelenou leda tak na Halloween :) lak je od P2, v neděli s ním bude článek :)

      Vymazat
  3. Měla jsem modrou řasenku kdysi :D Jinak teď nemám žádnou, ale hodlám si nějakou pořídit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě tak mrzí, že už se nedělá ta Oriflame, to byla fakt nej řasenka :( žádná mi tak dobře nezahustila řasy a navíc ta krásně tmavě modrá barva :)

      Vymazat
  4. mě ty barevný řasenky přijdou strašně kýčovitý =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem na tu tmavě modrou vždycky dostala pochvalu, že vypadá moc pěkně a hezky vyniknou oči :) tak jsem zvědavá na reakce této, ale když jí dám na černou, tak to nevypadá nějak moc výrazně nebo kýčovivě :) hlavně já mám takové malé zapadlé oči a ta modrá tomu dodá takový šmrnc :) ale chápu, že každému se to líbit nemusí, nebo mu to taky nemusí sedět :)

      Vymazat
    2. Promiň, ale podle mě ti to nesedí...líbila by ses mi spíše jedině v hnědé, a oči ti lépe vyniknou ;)

      Vymazat
  5. Já si loni koupila modrou a fialovou řasenku od Rimmelu a zjistila jsem, že jsem asi fakt konzerva a že na takové experimenty prostě nejsem, navíc jsem měla pocit, že mi to ani nesluší. Ale hnědou řasenku klidně můžu. Tobě každopádně modrá sluší a Miss Sporty se tahle řasenka rozhodně povedla.

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nad fialovou jsem přemýšlela, ale to už bych asi nezvládla, ona ta modrá totiž ani z dálky není moc vidět :) ale ta fialová by byla taková moc nepřirozená :)

      Vymazat
  6. Ty jo a zrovna jsem na tyhle řasenky dneska koukala a dělala si zálusk na tu jedovatou zelenou, fakt jo :-D Na očích nemusí vypadat zle :) Ta modrá ti moc sluší a ty víš, jaký mám vztah k modré, ale kupodivu se mi hodně líbí. Nehty také, ale ty už bych na sobě asi nesnesla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě by ale docela zajímalo, jak ta zelená bude vypadat :) tak snad si jí někdo koupí, abych viděla výsledek :)

      Vymazat
    2. Uvidíš během týdne, neb jsem si ten zelený děs dneska fakt koupila a hned prubla :-D

      Vymazat
  7. Na barevné řasenky teda nejsem, ale je pravda, že ti oči hezky vynikly. Jen bych tu modrou ještě trochu utlumila černou a bylo by to parádní.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na focení jsem se snažila barvy nanést více, aby to bylo znát :) ale když ji nosím, tak jenom na černou a jenom trošičku :) ono to stejně z dálky moc není vidět :)

      Vymazat
  8. mám jednu barevnou řasenku, modrou od Essence a používám ji na černou nebo spíš samotnou třeba na party
    na spodní řasy :D od Miss Sporty jsem s většinou řasenek byla spokojená :)
    pěkná recenze! :) máš skvělý blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyo to jsem ani nezaznamenala, že Essence má taky barvené řasenky :)) a děkuji moc za pochvalu :)

      Vymazat
  9. Já zrovna tyhle barevné řasenky moc nemusím, nevím kam bych je nosila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych se nebála samotné modré na párty, ale jinak jenom na černou a decentně :))

      Vymazat
  10. já teda barevné řasenky nemusím, ale vypadá zajímavě :) k tvým očím jde krásně, já mám nějaký takový mix hnědé, zelené a šedé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a nezkoušela si už nějaké, jen tak na zkoušku, jak by seděly? já se chystám vyzkoušet ještě hnědou :))

      Vymazat
  11. může mě někdo poradit kde se daj sehnat ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. modré řasenky má třeba i Dermacol. Bohužel nevím, jestli přesně tuto má i Miss Sporty, přeci jenom jsem článek psala už dávno :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)