Srpnový Brandnooz Box

Srpnová zelená krabička, plná jídla je tu. Tentokrát byl Brandnooz box celkem dost naplněný, tak se na něj pojďte mrknout :)





Jako první je na řadě Toma a příchutí okurky a máty. Na chuť vody jsem byla zvědavá, protože jsem si okurkovou Mattonku celkem oblíbila a Toma špatná taky nebyla. Chuťově byla méně výraznější, ale na letní osvěžení příjemné :) Jako další pití jsem v boxe našla hruškovou Mirindu, která mě oslovila už o něco méně. Na takové sladké nápoje moc nejsem a nevyhledávám je. Aby těch nápojů nebylo málo, tak tam byly i dva Tranquini drinky, které jsem vůbec neznala. Jsou na zmírnění stresu, a kdo by to nechtěl? Tomu samozřejmě nějak moc nevěřím, ale ochutnala jsem. Zatím jenom ten zelený a zdálo se mi, že není tak moc sladký, to je fajn.

Opavia zlaté ovesné sušenky jsou pro mě také novinkou, kterou rozhodně vítám a vezmu si je na sváču do práce.

Kdo by neznal bubáky Monster Munch? Pamatuji si je z dětství a s bráchou jsme se o ně vždycky poprali. Ještě, že jsme v boxu měli jenom malé balení, protože jsem hodně zhřešila a celé snědla a s nikým jsem se nerozdělila.

Tuňáková pomazánka Hamé Easy sandwich se u nás také neztratí. Kořenící směs Kotányi citron a máta je také fajn a k zelenině bude fajn okořenení :)) Sušenku KitKat a Emco asi také nemusím moc představovat, všichni známe. Kukuřičné chlebíčky s česnekem sice moc nevyhledávám, ale sníme je. A nakonec dvoje Pedro žužínka, do kterých se samozřejmě hned pustil přítel :))



Takže za mě srpnový Brandnooz box opět pochvala a jsem ráda i za novinky, které nám box představil :))

JAK JSTE SE SRPNOVÝM VYDÁNÍM SPOKOJENÍ? 













3 komentáře:

  1. Opět super obsah. Já ho ještě nekupovala, se bojím, že až ho objednám, tak v něm bude houby :D

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě super. Taky jsem vkládala článek na blog. Vlastně se mi v něm líbilo všechno :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)