"Nedělní lakování" - La Muerte Halloween

Krásnou neděli všem :)

Halloween už se blíží, a i když se u nás tolik neslaví, nějaké tématické nehty si vždycky ráda vytvořím. Většinou bývá halloweenské zdobení strašidelné, ale dnes vám ukážu, že si můžete vytvořit i něco decentnějšího pro běžné nošení :)





Ke zdobení jsem použila vodolepky se vzory La Muerte, které jsem koupila za pár centů na Aliexpress.com. Na Halloween tam mají snad milion různých vzorů, od vodolepek až po destičky. Vzhledem k delším doručovacím lhůtám už asi halloweenské motivy nestihnete objednat, ale určitě se už podívejte po nějakém vánočním zdobení, protože o to tam také nouze není.

Mně se toto zdobení líbilo v tom, že působí jemně a přesto je to stále halloweenské. Aplikace je jednoduchá, stačí vodolepku na pár vteřin ponořit do vody a pak opatrně přenést na celou plochu nehtu. Vodolepky byly větší než mé nehty, proto jsem je trošku zastřihla, aby lépe seděly. Nezapomeňte je zafixovat top coatem, ať vám vydrží déle. Já jsem na to zapomněla a motiv se začal čtvrtý den odlupovat. Ozdobit můžete všechny nehty, já jsem nakonec ozdobila jenom prsteníček. Na ukazováček a prostředníček jsem použila razítkovací destičku také s motivy Halloweenu.


JAK SE VÁM TOTO HALLOWEENSKÉ ZDOBENÍ LÍBÍ?








8 komentářů:

Děkuji za komentář :)