💅 SpaRitual: jarní kolekce Inhale 💅

Značka SpaRitual představila převratnou novinku na jaro 2017 a to kolekci laků Inhale, která obsahuje speciálně prodyšné laky. Samozřejmě jsem se hned pustila do lakování, tak si článek nenechte ujít.






Jarní kolekce laků Inhale nehty zpevní, hydratuje ale také zabezpečí přísun kyslíku s pokročilou technologií s červeným čajem a mořskou řasou. V jedné lahvičce se tak pro vaše nehty ukrývá výživa, barevný odstín, krása a zdraví.

Laky jsou 10 free - neobsahují Dibutylphthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde, Formaldehy- dovou pryskyřici, Kafr, Triphenyl Phosphate (TPP/TPHP), Hydroquinone, Monomethyl Ether(MEHQ), Lepek a žádné živočišné deriváty.


V kolekci Inhale je pět krásných jarních pastelových barev v jemných odstínech. A také ochranný výživný průhledný lak, který má stejné výživové složení jako pastelové barevné laky. Můžete ho aplikovat jako podkladový výživný lak nebo jako závěrečnou ochrannou vrstvu s extra vysokým leskem.



Laky obsahují 15 ml, stojí 442 Kč a můžete je koupit na stránkách SpaRitual.



Teď tu mám připravené fotky s kolekcí Inhale, které jsem se snažila nafotit v jarním stylu. Snad se vám budou líbit. Po nich následuje ukázka odstínů a jejich recenze :)







ODSTÍN RENEWAL








ODSTÍN HARMONY





ODSTÍN TRANQUILITY






ODSTÍN SLOW BEAUTY




















ODSTÍN SLOW BEAUTY
Toto je velmi jemný vanilkový odstín, který na nehtech vypadá elegantně a nikdy s ním nic nezkazíte. K plnému krytí stačí dvě vrstvy. Konzistence laku je krémová, takže si s lakováním musíte dát trošku práce, ale výsledná manikúra za to rozhodně stojí. Zaschlý byl o něco déle, než jsem zvyklá, ale to u krémových odstínů bývá. U tohoto odstínu výdrž vyzkoušenou nemám.  



ODSTÍN TRANQUILITY
Škoda, že nemůžu kousek odstínu poslat vám všem, ať vidíte, jak je krásný. Je to blankytně jemná modrá a kdykoliv jsem se na něj podívala, měla jsem pocit, jako bych se ocitla v ráji, kde je celý den nebe bez mráčků. Konzistence je také krémová, ale víc tekutější, takže šlo lakování raz dva. Dvě vrstvy také stačily a zaschlý byl rychle. Měla jsem ho pouze tři dny, protože jsem potřebovala vyzkoušet další odstíny a s pomocí nadlaku vydržel bez problému.



ODSTÍN HARMONY
Pro milovníky růžové je tu odstín Harmony, který v lahvičce ukrývá jemnou růžovou, která k jaru neodmyslitelně patří. Sice osobně růžové laky moc nevyhledávám, ale odstíny jako je tento ráda lakuji, protože nehty pak vypadají něžně a hned je poznat, že jste jim věnovaly péči. S krémovou konzistencí si také určitě poradíte a ke krytí byly potřeba dvě silnější vrstvy. Možná by byly lepší tři slabší, protože jsem lakovala k večeru a druhý jsem měla v laku otlačeniny. To ale spravila další vrstva top coatu, která nedokonalosti vyrovnala. Výdrž vyzkoušenou nemám.



ODSTÍN RENEWAL
Tento odstín je mým favoritem a hned se dozvíte proč. Je to staro-růžová s obsahem mini zlatých třpyteček. Ty na první pohled nejsou vůbec vidět, ale jakmile zasvítí sluníčko, tak se vám lak ukáže v celé své kráse. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které k plnému krytí stačily. Konzistence je také krémová, ale díky obsahu třpytek se mi lakovalo o poznání lépe. Zaschlý byl poměrně rychle a bez porušení mi vydržel týden, samozřejmě s použitím nadlaku z kolekce.


V kolekci je ještě šedý odstín Inner Peace, který také nevypadá vůbec špatně a šel by dobře kombinovat s ostatními laky. Zkoušela jsem i ochranný výživný lak, který jsem používala jako base coat i top coat a osvědčil se mi dobře. Sice jsem zvyklá na top coat Gold, se kterým všechny laky zaschnou neskutečně rychle, tak tento špatný určitě není.

Když u laků uvádím výdrž, tak prosím berte v potaz, že každý máme jiný typ nehtů a používáme jinou péči. Když lak vydrží mně celý týden, nemusí to znamenat, že vydrží i vám. S kolekcí Inhale jsem byla ale moc spokojená a ač na krémové laky moc nejsem, odstíny Tranquility a Renewal si mě získaly a určitě je budu lakovat častěji.  

▶▶▶ JAK VÁS JARNÍ KOLEKCE INHALE ZAUJALA? KTERÝ ODSTÍN SE VÁM LÍBÍ? ◀◀◀

* Děkuji zastoupení SpaRitual za zaslání laků k recenzi.

12 komentářů:

Děkuji za komentář :)